Home > Klantenservice > Overige vragen

Overige vragen

Hieronder vind je alle product informatie en overige vragen. Mocht het antwoord dat je zoekt er niet bij staan mag je altijd mailen naar info@elena-mae.nl en proberen we je zo goed mogelijk verder te helpen.

Wij hebben sieraden van de volgende materialen:

 

– Roestvrijstaal: Roestvrijstaal ofwel Stainless Steel verkleurd niet en geeft niet af op de huid. Een laagje chroom wat om het roestvrijstaal zit zorgt dat het niet roest.

 

– 925 Zilver: Sterling zilver bestaat voor 92,5% uit zilver. De andere 7,5% bestaat uit andere materialen, vaak koper. Dit type zilver wordt ook wel eerste gehalte zilver genoemd vanwege zijn puurheid. Het is ook het hoogste gehalte zilver dat we vaak in sieraden zien.

 

– 316L Chirurgisch staal: Dit type staal is roestvast omdat er chroom in verwerkt zit. Het is een legering van ijzer, nikkel, chroom en koolstof.

 

– Gold plated: De basis materiaal is metaal en dit wordt voorzien van een ander laagje metaal. Vaak zit er dan een koperen sieraad onder en wordt er een gouden of zilveren laagje metaal overheen gedaan, wat het beschermt en de kleur geeft. Dit maakt dat de sieraden goedkoper kunnen zijn dan pure zilveren of gouden sieraden.

 

– Koper: Koper is een materiaal die minder goed tegen water, zweet of schoonmaakmiddelen kan. Hierdoor kunnen ze sneller verkleuren. Bij sieraden van dit materiaal is het verstandig ze af te doen tijdens het douchen, sporten of schoonmaken. Zo kan je de sieraden langer mooi houden. 

 

– Leer: Leer kan niet tegen water, dan kan het verkleuren of in ergste geval breken. Doe leren sieraden daarom af tijdens het douchen, sporten of zwemmen om ze langer mooi te houden. 

 

– Touw/koord: Touw is vaak een sterk materiaal. Ook kan het tegen water en wordt het niet snel vies.

 

Dan zijn er ook nog verschillende submaterialen zoals plastic, glas ect. Kijk voor de materialen van de sieraden bij de specificaties vermeld onder elk sieraad.

Meet de omvang van de betreffende vinger en met de grafiek hieronder kan je de juiste ringmaat aflezen.

 

 

DIAMETER RINGMAAT (MM) 

OMTREK RINGMAAT (MM) 

US RINGMAAT 

15 

47 

4.25 

16 

50 

5.5 

17 

53 

6,5 

17,8 

56 

8 

18 

56-57  

8

     

18,3 

58 

8.5 

18,6 

59 

9 

19.5 

61 

9.5 

19.75 

62 

10 

20 

63 

10.5 

20.5 

65 

11 

21 

66 

11.5 

21.5 

68 

12 

22 

69 

13 

Alle sieraden die gemaakt zijn van 925 zilver of roestvrijstaal zijn waterbestendig. De koperen en leren sieraden kunnen niet goed tegen water en kan je tijdens het douchen, zwemmen, sporten of schoonmaken beter af doen. Dan hebben ze een langere levensduur en blijven ze mooi.

Onderaan elke nieuwsbrief staat een knop afmelden. Dit maakt dat je niet langer meer van ons de nieuwsbrief ontvangt. Mocht dit niet werken, neem dan contact met ons op via de live chat, het contactformulier of mail ons op info@elena-mae.nl. Dan gaan wij er voor zorgen dat je afgemeld wordt van de nieuwsbrief.

Dit kan,  maar dit kan je niet zelf doen. Wanneer je je account graag verwijdert wilt hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail ons op info@elena-mae.nl. Dan gaan wij er voor zorgen dat je account verwijdert wordt uit het systeem.

Elena Mae

Nelson Mandelastraat 56
7242 HD Lochem
E-mailadres: info@elena-mae.nl
KvK-nummer: 84610549

Btw-identificatienummer: NL003989429B53