Waar kunnen we je mee helpen

Misschien zit hier het antwoord wel tussen dat je zoekt.

Bij een bestelling boven de €50 worden de artikelen gratis bij je thuis bezorgd.
Bij een bestelling onder de €50 bedragen de verzendkosten:

 

Nederland:
Brievenbus pakket: €2,95
Pakket: €4,95

 

Europa:
Pakket: €8,95

 

Heb je wensen voor versturen naar andere landen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Wij streven ernaar het pakket binnen 24-48 uur te verzenden via PostNL.

Je hebt altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 werkdagen na de ontvangstdatum. Als je hier gebruik van wilt maken, meld je retour dan aan via info@elena-mae.nl. Zorg ervoor dat je de producten ongedragen (behalve passen om de maat te beoordelen), onbeschadigd en in originele verpakking retourneert.

 

Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht, dan heb je na de aanmelding hiervan nog eens 14 dagen om het pakket retour te sturen.

 

Het totale bedrag van de order en de verzendkosten worden binnen 14 dagen na retouraanmelding terug betaald mits het product reeds in goede orde bij ons is ontvangen. De retourkosten terug naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Controleer voor de tarieven de website van de betreffende vervoerder.

We proberen je retourzending zo snel mogelijk te verwerken. Hierover ontvang je dan een mail. Maximaal binnen 14 dagen wordt je retourzending verwerkt. Dan ontvang je binnen enkele dagen het bedrag terug.

Wat vervelend dat je een kapot item hebt ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Als dit het geval is, neem dan contact op met onze klantenservice via info@elena-mae.nl. Stuur de uitleg en duidelijke foto’s mee en dan gaan we samen kijken naar een goede oplossing.