Alle accessoires van Elena Mae op een rij

Wij begrijpen we dat de juiste accessoires de finishing touch kunnen zijn voor elke look, daarom hebben we een een aantal prachtige opties samengesteld om je persoonlijke stijl te versterken. Van trendy tot tijdloos, onze accessoires zijn ontworpen om je individualiteit te benadrukken en je zelfvertrouwen te vergroten. 

Stijlvolle portemonnees die jouw persoonlijkheid weerspiegelen

Onze charmante portemonnees zijn meer dan alleen een plek om je geld te bewaren; ze staan ook nog eens geweldig bij je outfit! Deze kleine metgezellen kunnen aan je tas of broek worden bevestigd en komen in verschillende kleuren. Of je nu gaat voor een opvallende tint die je outfit accentueert of juist kiest voor een subtiele kleur die elegantie uitstraalt, onze portemonnees voegen een vleugje speelsheid toe aan elke look.  

Haaraccessoires die jouw haardos laten stralen

Wij hebben ook een te leuke serie haaraccessoires die je kapsel naar een hoger niveau tillen. Van kleurrijke scrunchies tot trendy haarbanden en schattige haarknips, onze collectie biedt voor elk haartype en elke gelegenheid de perfecte keuze. Of je nu je alledaagse look wilt opfrissen of je voorbereidt op een speciale gebeurtenis, onze haaraccessoires voegen moeiteloos flair en karakter toe aan elke lok. Vind je het lastig hoe je dit het beste kan gebruiken? We bieden verschillende tutorials en tips in onze andere blogs, socials en op onze tips pagina. 

Scrunchie Britta zwart sfeer 2
Hair clip Here to Stay zwart
Haarband gevlochten sfeer

Zonnebrillen: bescherming en stijl voor de zomerse dagen 

Terwijl de zon volop aan het schijnen is, zijn onze zonnebrillen er om je ogen te beschermen en je stijlvol te laten stralen. Met een variërend assortiment aan vormen en stijlen, vind je bij ons altijd een zonnebril die perfect bij jouw gezichtsvorm past. Van klassieke monturen tot gedurfde ontwerpen, onze zonnebrillencollectie combineert functionaliteit met mode en belooft je een onvergetelijke zomerse look. Vind je het lastig om te weten welke vorm zonnebril het beste bij jouw past? Bekijk dan deze blog: Welke zonnebril past bij jouw gezichtsvorm?

Zonnebril met dun montuur sfeer 2
Zonnebril basic sfeer
Zonnebril Elegantie sfeer 2

Warm en stijlvol de winter in met onze mutsen 

Wanneer de winter er weer aan komt, wil je niet alleen warm blijven, maar er ook nog steeds geweldig uitzien. Onze leuke mutsen zijn ontworpen om je warm te houden zonder in te leveren op stijl. Of je nu kiest voor een speels patroon of een tijdloze effen kleur, onze mutsen zijn de perfecte accessoires voor iedereen die op zoek is naar comfort en elegantie tijdens de koudere maanden. 

 

Hoofdband Glow
Hoofdband Tie Dye
Hoofdband Polar

Conclusie: versterk jouw stijl met Elena Mae’s accessoires 

Wij geloven dat accessoires de kracht hebben om je uitstraling te transformeren en je individuele schoonheid te benadrukken. Van de praktische maar stijlvolle portemonnees tot de veelzijdige haaraccessoires en de seizoensgebonden zonnebrillen en mutsen, onze collectie is ontworpen om je te helpen je eigen stempel op stijl te drukken. Verken ons assortiment accessoires en ontdek de perfecte aanvulling op jouw unieke look. 

Ook erg leuk om een feestelijke look mee te maken

Donker blauw
Geel
 4,95
Groen / glitter
Zwart / zilver glitter
 3,95
Bruin
Donker rood
Geel
Lila
+1
 2,95
Grijs
Zwart
 6,95
Bruin
Zwart
 5,95
Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke ervaring van de website te kunnen bieden.