Zomerse musthaves!

De zomer is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om jezelf onder te dompelen in een wereld van zon, zee en stijl! Met de juiste accessoires kun je jouw zomeroutfits naar een hoger niveau tillen en een onvergetelijke indruk achterlaten! Bekijk onze zomerse musthaves die jouw stralende look compleet maken.

Kleurrijke statement oorbellen
Met kleurrijke statement oorbellen kun je een krachtige en speelse look creëren. Ga voor felle tinten of kies voor een beach vibe ontwerp met schelpen. Deze oorbellen zijn niet alleen trendy, maar ook lichtgewicht en comfortabel om te dragen, zelfs op de warmste zomerdagen.

Oorhangers met bungelende schelpen

2. Ga voor subtiele en delicate ontwerpen 
Bij een beach look draait het allemaal om moeiteloze schoonheid. Kies daarom voor sieraden met subtiele en delicate ontwerpen. Dunne kettingen met kleine hangertjes, fijne armbanden en dunne ringen zijn perfecte keuzes. Ze voegen net genoeg glans en elegantie toe aan je outfit zonder te overheersen. Wil je toch wat meer opvallen? Kies dan voor een subtiele kleur in je sieraad voor wat extra vrolijkheid op het strand!

Koortarmband kralen sfeer

3. Mix en match armbanden en enkelbandjes
Laat je creativiteit de vrije loop en speel met verschillende armbanden en enkelbandjes om een speelse beach look te creëren. Combineer verschillende kleuren, texturen en materialen om je polsen en enkels te versieren. Denk aan schelpen, kralen, gevlochten touw of kleurrijke linten. Combineer verschillende kettingen met verschillende lengtes en hangers om een trendy en gelaagd effect te creëren. Deze mix en match-stijl zal je strandoutfit zeker opvrolijken. 

4. Denk aan verstelbare sieraden
Verstelbare sieraden, zoals verstelbare kettingen en armbanden, zijn ideaal voor een beach look. Je kunt ze aanpassen aan je persoonlijke voorkeur en passen daardoor bij veel verschillende outfits. Verstelbare sieraden zijn ook handig als je ze wilt aanpassen aan je bikini of badpak. Een echte musthave! 

5. Vergeet je zonnebril niet
Een beach look is niet compleet zonder een stijlvolle zonnebril. Kies een zonnebril die past bij je gezichtsvorm en persoonlijke stijl. Het juiste paar zonnebrillen kan je hele look upgraden en tegelijkertijd je ogen beschermen tegen de felle zon.

Zonnebril basic sfeer

Conclusie 

Met de juiste sieraden kun je een ultieme beach look creëren die zowel stijlvol als praktisch is. Kies voor natuurlijke materialen, subtiele ontwerpen en mix en match verschillende accessoires om je strandoutfit naar een hoger niveau te tillen. Vergeet niet om je look af te maken met een stijlvolle zonnebril. Zo ben je helemaal klaar om te stralen op het zand! Geniet van je dagje aan zee en wees het stralende middelpunt van de kustlijn. 

 

Voor meer inspiratie, bekijk onze strand collectie, zonnebrillen of haaraccessoires.

Ook erg leuk voor op het strand!

Beige
Bruin
Zwart
 6,95
Goud
Zilver
 13,95
Donker roze
Licht roze
 13,95
Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke ervaring van de website te kunnen bieden.