Sieraden voor de ultieme beach look 

Wil je stralen op het strand met de perfecte beach look? Sieraden kunnen een essentieel onderdeel zijn van jouw zomerse stijl. Of je nu wilt schitteren in de zon of een subtiele beach look wilt creëren, de juiste sieraden kunnen het verschil maken. In deze blog delen we enkele tips voor het kiezen van sieraden die perfect passen bij jouw ultieme beach look. Laat je inspireren en creëer een betoverende uitstraling op het strand! 

1. Kies voor natuurlijke en lichte materialen
Als het gaat om een beach look, zijn natuurlijke materialen de sleutel. Denk aan sieraden gemaakt van schelpen, parels, koraal of hout. Deze organische elementen zorgen voor een ontspannen en boho-achtige uitstraling die perfect past bij het strand. Kies ook niet te zware sieraden, het is belangrijk dat ze comfortabel zijn en bestand zijn tegen zand en zout water. Kies voor natuurlijke maerialen of lichte materialen zoals roestvrij staal, titanium, of zelfs plastic.

Parel oorbellen - Strandcollectie sfeer

2. Ga voor subtiele en delicate ontwerpen 
Bij een beach look draait het allemaal om moeiteloze schoonheid. Kies daarom voor sieraden met subtiele en delicate ontwerpen. Dunne kettingen met kleine hangertjes, fijne armbanden en dunne ringen zijn perfecte keuzes. Ze voegen net genoeg glans en elegantie toe aan je outfit zonder te overheersen. Wil je toch wat meer opvallen? Kies dan voor een subtiele kleur in je sieraad voor wat extra vrolijkheid op het strand!

Koortarmband kralen sfeer

3. Mix en match armbanden en enkelbandjes
Laat je creativiteit de vrije loop en speel met verschillende armbanden en enkelbandjes om een speelse beach look te creëren. Combineer verschillende kleuren, texturen en materialen om je polsen en enkels te versieren. Denk aan schelpen, kralen, gevlochten touw of kleurrijke linten. Combineer verschillende kettingen met verschillende lengtes en hangers om een trendy en gelaagd effect te creëren. Deze mix en match-stijl zal je strandoutfit zeker opvrolijken. 
 

4. Denk aan verstelbare sieraden
Verstelbare sieraden, zoals verstelbare kettingen en armbanden, zijn ideaal voor een beach look. Je kunt ze aanpassen aan je persoonlijke voorkeur en passen daardoor bij veel verschillende outfits. Verstelbare sieraden zijn ook handig als je ze wilt aanpassen aan je bikini of badpak. Een echte musthave! 

5. Vergeet je zonnebril niet
Een beach look is niet compleet zonder een stijlvolle zonnebril. Kies een zonnebril die past bij je gezichtsvorm en persoonlijke stijl. Het juiste paar zonnebrillen kan je hele look upgraden en tegelijkertijd je ogen beschermen tegen de felle zon.

Zonnebril basic sfeer

Conclusie 

Met de juiste sieraden kun je een ultieme beach look creëren die zowel stijlvol als praktisch is. Kies voor natuurlijke materialen, subtiele ontwerpen en mix en match verschillende accessoires om je strandoutfit naar een hoger niveau te tillen. Vergeet niet om je look af te maken met een stijlvolle zonnebril. Zo ben je helemaal klaar om te stralen op het zand! Geniet van je dagje aan zee en wees het stralende middelpunt van de kustlijn. 

 

Voor meer inspiratie, bekijk onze strand collectie, zonnebrillen of haaraccessoires.

Ook erg leuk voor op het strand!

Beige
Bruin
Zwart
 6,95
Goud
Zilver
 13,95
Donker roze
Licht roze
 13,95
Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke ervaring van de website te kunnen bieden.