12x de mooiste kerst sieraden (als cadeau of voor jezelf)

Kerst sieraden zijn misschien wel het perfecte cadeau voor je vriendin, moeder of zus. Met sieraden als kerstcadeau laat je zien dat je van haar houdt en dat je het fijn vindt als ze zich goed voelt. Maar er is een klein probleempje: er zijn heel veel verschillende sieraden. Te veel misschien wel.

 

Daarom zetten we de mooiste kerst sieraden van dit jaar voor je op een rijtje. Succes verzekerd!

Armbanden

Met een armband zit je altijd goed. Ze zijn namelijk geschikt voor vrouwen van elke leeftijd. Bovendien zijn ze in allerlei stijlen te vinden, dus er past er altijd eentje bij de persoonlijke stijl of bij die favoriete ketting van je geliefde. Of bij je eigen outfit natuurlijk.

 

Dit zijn onze favorieten:

De parelarmband met ovale sluiting voor als je je vriendin een echte eyecatcher wil geven

Subtiel en een tikkeltje speels: armband met cirkels

Onze statement armband breed voor bij een stoere outfit

Of laat je verrassen door al onze armbanden!

Kettingen

Ook kettingen zijn echte allround kerst sieraden. Kan eigenlijk niet mis gaan. Je moet alleen even bedenken of je er eentje met of zonder hanger wilt. Een hangertje maakt het vaak net even iets persoonlijker – maar de ontvanger moet er wel van houden.

 

Dit zijn onze leukste kettingen deze kerst:

Deze stoere ketting Queen die praktisch bij iedere outfit past

Statement ketting Stella waarmee je vriendin (of jijzelf) gegarandeerd indruk maakt

Een leuke ketting met meerdere lagen voor een vrolijke én stijlvolle touch

Of bekijk al onze kettingen!

Oorbellen

Bij de echte sieradenjunkies vallen oorbellen altijd in de smaak. Maar ook als je partner niet zo vaak oorbellen draagt, kun je nog steeds een mooi paar oorbellen cadeau geven. Tip: in dat laatste geval kun je beter kiezen voor iets subtiels in plaats van opvallends!

 

 

Dit zijn onze mooiste kerst oorbellen:

Stoere oorringen die lekker opvallen

Chic en elegant, deze oorbellen gedraaide ovale hoepels

De oorbellen ster voor een wat meer subtiele maar toch shining look deze kerst

Of check al onze oorbellen voor nog meer mooie kerstsieraden!

Ringen

Van alle kerst sieraden zijn ringen misschien wel het ultieme cadeau. Met een mooie, nieuwe ring aan je vinger weet je namelijk zeker dat je partner zit te stralen aan het kerstdiner. Of misschien wil je zelf wel shinen bij je schoonouders!

 

Dit zijn te gekke ringen voor kerst:

Onze zilveren ring met zirkonia steentjes voor een beetje bling bling deze kerst

Een subtiel statement piece, deze chique ring met steentje.

Onze ring met gedraaid patroon is een klassiekertje die het altijd goed doet

Of ga voor één van onze andere ringen!

Nog meer kerst sieraden zien? 

Staat je favoriet er niet tussen? Geen probleem. Check gerust al onze armbanden, kettingen, oorbellen of ringen om precies dat cadeau te vinden waar jouw vriendin, moeder of zus een fonkeling van in haar ogen krijgt.

Goud
Zilver
 12,95
Goud
Zilver
 13,95
Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke ervaring van de website te kunnen bieden.